Skoči do osrednje vsebine

Promocija kulinarike Julijskih Alp v Združenih državah

14.05.2019 01:51

Radovljica se v sklopu združenja Julijske Alpe s kulinariko predstavlja v Washingtonu.

EU Open House

V tednu od 11. do 16. maja se združenje Julijske Alpe s promocijskimi dogodki predstavlja v glavnem mestu Združenih držav Amerike. Tja je poleg Turizma Radovljica odšla ekipa treh kuharjev iz regije, in sicer Uroš Štefelin iz Vile Podvin (Radovljica), Jože Godec s iz penziona Resje (Bohinj) in Tomaž Sovdat iz Dobre Vile (Bovec). 

 

V Washington so se odpravili na povabilo veleposlanika Republike Slovenije v ZDA, Stanislava Vidoviča, ki je Radovljico prvič gostil že lansko leto na dnevu na prireditvi EU Open House. Ta dogodek vsako leto v maju organizirajo ambasade Evropske unije v Washingtonu. Tudi letos se je promocija Julijskih Alp pričela na tem dogodku 11. maja. Tam so promovirali Julijske Alpe kot deželo čebelarstva in medu.

 

Med 14. in 17. majem se bo zvrstilo še 5 kulinaričnih dogodkov na Slovenskem veleposlaništvu, namenjenih novinarjem, turističnim agencijam, influencerjem, ženam veleposlanikov evropskih držav ter senatorjem in kongresnikom. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih