Skoči do osrednje vsebine

Nagradna igra: #mojemesto

22.06.2020 10:48

Med 20. 6. in 15.7. obišči čimveč zgodovinskih mest in se poteguj za praktične nagrade!

Združenje zgodovinskih mest Slovenije, katerega članica je tudi Radovljica, vas z inovativno nagradno igro, ki poteka na družabnem omrežju Instagram, vabi k odkrivanju slovenskih mest. 

Nagradna igra #mojemesto vas spodbuja, da med 20. junijem in 15. julijem 2020 obiščete čim večje število zgodovinskih mest (Idrija, Celje, Jesenice, Kamnik, Koper, Kostanjevica na Krki, Kranj, Metlika, Novo mesto, Piran, Ptuj, Radovljica, Slovenske Konjice, Šentjur, Škofja Loka, Tržič in Žužemberk) in si tako pridobite status bronastega, srebrnega ali zlatega prijatelja zgodovinskih mest, najbolj zagreti pa boste lahko postali celo ambasadorji zgodovinskih mest Slovenije.

 

Sodelovanje se vam bogato obrestuje, saj vas čaka več kot 100 privalačnih nagrad, ki vključujejo kulturna doživetja, mestne pustolovščine, dobrote domačih ponudnikov ter umetniške izdelke in doživetja. 

 

Sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri #mojemesto sodelujete tako, da v mestih poiščete eno izmed točk z napisom #mojemesto in se ob njej fotografirate. Napisi se nahajajo na več različnih lokacijah – na glavnem trgu, TIC-ih, pred muzeji, gostinskimi lokali – in jih je mogoče hitro in enostavno najti. 

 

Fotografijo z napisom nato objavite na svojem Instagram profilu in ji dodate oznaki @slovenia_historic_towns in #mojemesto ter ključnik mesta, ki ste ga obiskali, npr. #piran.

 

Če med trajanjem kampanje obiščete vsaj tri zgodovinska mesta, postanete bronasti prijatelj slovenskih zgodovinskih mest, če obiščete vsaj šest mest, pa srebrni prijatelj slovenskih zgodovinskih mest. Če obiščete 10 mest in več, pridobite naziv zlati prijatelj slovenskih zgodovinskih mest, če obiščete vseh 17 mest Združenja zgodovinskih mest Slovenije, pa pridobite častni naziv ambasador slovenskih zgodovinskih mest.

 

V Radovljici vas napisi čakajo na naslednjih lokacijah:

  • pred TIC Radovljica
  • na Linhartovem trgu - klop pred Radovljiško graščino
  • razgledna točka v mestnem jedru
  • radovljiški park - klop v gabrovem drevoredu

 

Več informacij: www.zgodovinska-mesta.si
 

Povezane novice

Linhartov trg ob mraku
Najslajše mesto v Sloveniji

Sprehodite se po enem najlepših starih mestnih jeder v Sloveniji. Občudujte slikovite hiše iz 16. in 17. stoletja ter se poglobite v zgodbe, ki jih pišejo njihovi prebivalci.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih