Skoči do osrednje vsebine

Julian Alps Trail Run 2020

20.02.2020 07:15

Štart 100 kilometrskega trail teka bo v Radovljici.

Med 25. in 27. septembrom se bodo drugo leto zapored v Kranjski Gori zbrali gorski tekači. Izkušeni tekači se bodo lahko pomerili na 170-, 100- in 65-kilometrskih razdaljah, začetniki pa na 10-, 15- in 30-kilometrskih trasah, kjer bodo tereni manj tehnično zahtevni. 

 

Tekmi se letos prvič pridružuje tudi Radovljica, in sicer kot štartno mesto 100-kilometrske trase Ultra Sky Trail. Tekači bodo 25. septembra štartali v starem mestnem jedru Radovljice, pot pa jih bo vodila mimo slovitega Blejskega jezera čez razgledne vrhove v Zgornejsavsko dolino do cilja v Kranjski Gori. 

Več o trasi >>

 

Prijave na tek so že odprte, več o tekmovanju pa na spletni strani Julian Alps Trail Run.

 

Povezane novice

Daljinska pohodniška pot okrog Julijskih Alp

Pot, ki je speljana po razglednih hribih in očarljivih vasicah na obronku Triglavskega narodnega parka spaja naravno in kulturno dediščino Julijskih Alp.

Linhartov trg ob mraku
Najslajše mesto v Sloveniji

Sprehodite se po enem najlepših starih mestnih jeder v Sloveniji. Občudujte slikovite hiše iz 16. in 17. stoletja ter se poglobite v zgodbe, ki jih pišejo njihovi prebivalci.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih