Skoči do osrednje vsebine

Foto in video natečaj Alpe Adria Karavanke

V sklopu slovensko-avstrijskega projekta Alpe Adria Karavanke, med 1. in 30. junijem poteka foto in video natečaj z naslovom Mesec doživetij v Karavankah.

Natečaj je namenjen odkrivanju pohodniških in kolesarskih aktivnosti, ki jih ponuja 12 občin v Sloveniji in Avstriji na območju zahodnih Karavank. Med njimi je tudi občina Radovljica. 

 

Obiskovalci lahko sodelujejo v foto in video natečaju z objavo fotografij in kratkih video posnetkov na družabnih omrežjih s tematiko lepote narave in aktivnosti v naravi na območju Zahodnih Karavank v Sloveniji in Avstriji.

 

Načini sodelovanja:

  • Instagram: uporabniki družabnega omrežja Instagram objavijo fotografijo ali video posnetek z uporabo ključnikov #Karavanke #Karawanken #AlpeAdriaKaravankeKarawanken, pri čemer mora biti profil sodelujočega javen;
  • Facebook: uporabniki družabnega omrežja Facebook objavijo fotografijo ali video posnetek z objavo na Facebook dogodku Mesec doživetij v Karavankah;
  • Elektronska pošta: sodelujoči pošlje fotografijo ali video posnetek na elektronski naslov ride@trans-julius.com in sodelujejo v natečaju.

Sodelujete lahko s fotografijami in video posnetki, ki so bili posneti med 1. januarjem 2020 in 30. junijem 2020. Po zaključku natečaja bo žirija izbrala najmanj 10 finalistov, ki bodo prejeli nagrade, ustvarjen pa bo tudi skupni predstavitveni video spot, ki bo namenjen  nadaljnji promociji območja, ki do sedaj ni imelo skupnega nastopa na turističnem zemljevidu.

 

Pravila in pogoji sodelovanja

 

O natečaju

Natečaj je del projekta »Alpe Adria Karavanke/Karawanken«, ki se izvaja v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija in je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Glavni namen projekta je razvoj turistične ponudbe na območju Karavank. Vodilni partner projekta je Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj. Organizator natečaja je po naročilu vodilnega partnerja Trans Julius, Zavod za spodbujanje gorskega kolesarstva.

Povezane novice

Planine in vrhovi vabijo vse leto.

V Karavankah vas pričakujejo planine in nad njimi visoki vrhovi, ki ponujajo čudovite poglede na Slovenijo in avstrijsko Koroško. Povzpnite se nanje poleti ali pozimi.

Planinca pred Roblekovim domom
Čez razgledno rožo na Roblek

 Begunjska pastirska pot je odlična izbira za vztrajnejše planince, ki iščejo očarljive razglede. Pot lahko kronate z vzponom na Veliki vrh Begunjščice.

Roblekov dom, planinske poti v Radol'ci
Razgledi na Julijce in planine na Jelovici

Najbolj priljubljena planinska pot v Radol'ci je tista, ki vodi k slovitemu Roblekovemu domu. Poleg »Robleka« pa vas vabimo tudi na Dobrčo, Vodiško planino, na Talež, Jamnik ter po mreži ostalih poti.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih