Nagradna igra: Dva milijona razlogov v Radovljici

26.02.2019 13:57

Slovenska turistična organizacija v letu 2019 nadaljuje uspešno digitalno akcijo "Dva milijona razlogov zakaj čutimo Slovenijo". Med 11. in 17 marcem vabi k objavi doživetij z območja Radol'ce. Z nagradno igro se akciji pridružuje tudi Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Slovenska turistična organizacija s kampanjo spodbuja domačine in turiste k uporabi krovnega ključnika slovenskega turizma #ifeelsLOVEnia skupaj z lokalnimi destinacijskimi ključniki. Letošnjo akcijo so pričeli v Alpski Sloveniji, kjer bodo vse do konca marca. Vsaki od desetih vodilnih destinacij te regije je namenjen en teden.

 

Destinacija Radol'ca bo na vrsti med 11. in 17. marcem. Vabimo vas, da v tem času še posebej aktivno delite vaša doživetja in prve pomladne utripe v Radovljici, Kropi, Begunjah in drugih krajih občine Radovljica z uporabo ključnikov #ifeelsLOVEnia, #radovljica in #radolca ter tako postenete ponosni amabasadorji naših krajev in slovenskega turizma. V podporo akciji bomo v tem tednu na naših družabnih omrežjih delili vaše objave ter na koncu enemu od sodelujočih podelili sladko nagrado. Nacionalna promocijska kampanja poteka na družbenih kanalih, predvsem na instagramu, facebooku in twitterju.

 

Nagradna igra Javnega zavoda Turizem in kultura Radovljica:

Vsi, ki boste med 11. in 17. marcem delili vaša doživetja z uporabo ključnikov #ifeelsLOVEnia, #radovljica in #radolca na družabnih omrežjih, se boste potegovali za nagrado, ki jo podarja TIC Radovljica. Tokrat podarjamo knjigo o čokoladi ter Medeno čokolado Radovljica.

 

Javno objavljene in s ključniki opremeljne fotografije in videi se zbirajo na spletni strani kampanije. Slovenska turistična organizacija poleg tega vsak teden izbere tri najboljše in jih posebej izpostavi. Ob zaključku kampanje bodo avtorji izbranih fotografij in videov sodelovali v žrebu za glavno nagrado: možnost brezplačne udeležbe na enem od Instameetov v izvedbi STO.

 

Več o kampanji 2 milijona razlogov zakaj čutimo Slovenijo

Festival čokolade Radovljica

 

 

Povezane novice

10.01.2019 08:27
Koncerti, kulinarika, zabava
Znani so datumi največjih prireditev letos

Znani so datumi največjih prireditev v destinaciji Radol'ca v letu 2019. Letos različni organizatorji pripravljajo kar 5 festivalov, med njimi en povsem nov festival.

11.03.2019 17:00
Kropa in Kamna Gorica, 11. marec

Doživite enega najbolj čarobnih praznovanj, ki ga že stoletja ohranjajo v Kropi in Kamni Gorici.

 

Kmalu v Radol'ci

 

Galerija Šivčeva hiša

Razstava slik priznanega slikarja Klavdija Tutte.

12.04.2019 00:00
Radovljica, 12.-14. april

Največji čokoladni dogodek in najbolj atraktivna kulinarična prireditev v Sloveniji.

12.04.2019 19:00
Gostilna Avsenik, Begunje na Gorenjskem

Večer, posvečen Avsenikovi glasbi, slovenski kulinariki, ljudskim plesom in običajem ter gorenjski narodni noši.

01.06.2019 12:00
Ponudba craft piva
Radovljica

Festival craft piva, hrane, glasbe in druženja.

 

Aktualno & Blog

 

Radolške prireditve za otroke

Zapisala Rebecca Svetina, februar 2019

 

Na plano s koledarčki, označite dogodke in nastavite opomnike! Radovljica ni zaspano mesto – Radovljica je polna dogodkov. Ne zamudite teh 12 družinam prijaznih dogodkov, nanizanih v nadaljevanju.

10.03.2019 10:28
5 razlogov, ki vas bodo prepričali, da imamo prav

Zapisala Adele Gray, marec 2019

 

Ko sem bila leta 2006 na počitnicah v Sloveniji, sem kolesarila ob reki Savi z Bleda v Radovljico in takoj ko sem se pripeljala v čudovito staro mestno jedro, sem se v Radovljico zaljubila.

21.03.2019 13:36
Nova publikacija destinacije Radol'ca

Radovljica z okolico je predstavljena v novem promocijskem katalogu, ki ga je izdal Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Pregled najboljših otroških igrišč

Zapisala Rebecca Svetina, marec 2019

 

Kje otroci vzamejo vso energijo?! Ko se morajo vaši otroci malce zdivjati, vi pa bi radi le posedeli na klopi ali si privoščili kavo, razmislite o obisku teh otroških igrišč v Radovljici in na Bledu ter v njuni okolici. Vsako ima svoje prednosti.

Naziv vsebine

21.03.2019 13:36
Nova publikacija destinacije Radol'ca
V pripravah na največji dogodek
04.03.2019 11:39
26.02.2019 13:57
#ifeelsLOVEnia in #radovljica #radolca
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih