Nagradna igra: Dva milijona razlogov v Radovljici

26.02.2019 13:57

Slovenska turistična organizacija v letu 2019 nadaljuje uspešno digitalno akcijo "Dva milijona razlogov zakaj čutimo Slovenijo". Med 11. in 17 marcem vabi k objavi doživetij z območja Radol'ce. Z nagradno igro se akciji pridružuje tudi Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Slovenska turistična organizacija s kampanjo spodbuja domačine in turiste k uporabi krovnega ključnika slovenskega turizma #ifeelsLOVEnia skupaj z lokalnimi destinacijskimi ključniki. Letošnjo akcijo so pričeli v Alpski Sloveniji, kjer bodo vse do konca marca. Vsaki od desetih vodilnih destinacij te regije je namenjen en teden.

 

Destinacija Radol'ca bo na vrsti med 11. in 17. marcem. Vabimo vas, da v tem času še posebej aktivno delite vaša doživetja in prve pomladne utripe v Radovljici, Kropi, Begunjah in drugih krajih občine Radovljica z uporabo ključnikov #ifeelsLOVEnia, #radovljica in #radolca ter tako postenete ponosni amabasadorji naših krajev in slovenskega turizma. V podporo akciji bomo v tem tednu na naših družabnih omrežjih delili vaše objave ter na koncu enemu od sodelujočih podelili sladko nagrado. Nacionalna promocijska kampanja poteka na družbenih kanalih, predvsem na instagramu, facebooku in twitterju.

 

Nagradna igra Javnega zavoda Turizem in kultura Radovljica:

Vsi, ki boste med 11. in 17. marcem delili vaša doživetja z uporabo ključnikov #ifeelsLOVEnia, #radovljica in #radolca na družabnih omrežjih, se boste potegovali za nagrado, ki jo podarja TIC Radovljica. Tokrat podarjamo knjigo o čokoladi ter Medeno čokolado Radovljica.

 

Javno objavljene in s ključniki opremeljne fotografije in videi se zbirajo na spletni strani kampanije. Slovenska turistična organizacija poleg tega vsak teden izbere tri najboljše in jih posebej izpostavi. Ob zaključku kampanje bodo avtorji izbranih fotografij in videov sodelovali v žrebu za glavno nagrado: možnost brezplačne udeležbe na enem od Instameetov v izvedbi STO.

 

Več o kampanji 2 milijona razlogov zakaj čutimo Slovenijo

Povezane novice

10.01.2019 08:27
Koncerti, kulinarika, zabava
Znani so datumi največjih prireditev letos

Znani so datumi največjih prireditev v destinaciji Radol'ca v letu 2019. Letos različni organizatorji pripravljajo kar 5 festivalov, med njimi en povsem nov festival.

11.03.2019 17:00
Kropa in Kamna Gorica, 11. marec

Doživite enega najbolj čarobnih praznovanj, ki ga že stoletja ohranjajo v Kropi in Kamni Gorici.

Naziv vsebine

Nagradi za Radovljico in Kamno Gorico
25.10.2019 11:00
Nagrada za največji kamp v destinciji
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih