Skoči do osrednje vsebine

Po okusih barvite Radol'ce

Zakaj je cvetni prah svetovna uspešnica, zakaj alkimistični muzej domuje v Radovljici, kdo je iznašel lectova srca, pri kateri temperaturi se strdi čokolada, zakaj kuhar prejme Michelinovo zvezdico, na kaj smo najbolj ponosni Radolčani? Okušajte in raziskujte z domačini. 

Potek doživetja:


ČEBELARSKI MUZEJ

  • pozdrav udeležencem, predstavitev poteka programa s strani domačega strokovnega vodiča
  • sprejem v čebelarskem muzeju z medenim žganjem, okušanje čebeljih pridelkov, ogled muzeja

 
 ALKIMISTIČNI MUZEJ

  • hladna zeliščna predjed chefa UrošŠa (Michelinova zvezdica in zelena zvezdica za trajnost), kozarec vina, ogled muzeja

   
 GOSTILNA LECTAR z LECTARIJO

  • ogled Lectarske delavnice, juhica po receptu Hiše Lectar iz leta 1822, ko se je odprla Hiša Lectar

 
HIŠA LINHART (chef Uroš Štefelin)

  • glavno jed bo postregla ekipa v 300 let starem prenovljenI HIŠI Linhart (chef Uroš Štefelin, Michelinova zvezdica), kozarec ustreznega vina


RADOLŠKA ČOKOLADNICA

  • čokoladno sladico boste pripravili sami v Radolški čokoladi
  • okusili bomo pijačo, ki se najbolj poda k čokoladi

Cena: 149,00 €/oseba
Dodatna pijača se plača posebej.
Cena vključuje DDV.
Program izvajamo za najmanj 6 oseb.

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

Hiša Linhart

Linhartov trg 17, Radovljica

E: info@hisalinhart.si

K: 00386 (0)41 747 636, 00386 (0)8 384 34 70

W: https://www.hisalinhart.si/ 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih