Kulinarična delavnica s Čebelarskim društvom Radovljica. Delavnica je RAZPRODANA.
Na kulinarični delavnici bodo kuhali dijaki Srednje gostinske šole Radovljica pod vodstvom mentorice Marije Arh Ivanšek. Ob pomoči udeležencev delavnice bodo pripravili dve mesni jedi, več različnih prilog, solato in tri različne sladice. Vse jedi bo povezoval slovenski med, ki bo ena od sestavin v jedeh.
Udeleženci delavnica ob zaključku prejmete recepte vseh pripravljenih jedi, delavnica pa se zaključi z degustacijo pripravljenih jedi.
Cena delavnice je 20 €. V primeru manjšega števila udeležencev se cena delavnice lahko spremeni.
Prijave: Kavarna Panj v Čebelarskem centru v Lescah. Ob prijavi je potrebno plačati akontacijo 20,00 €.
Informacije: 064 109 758 (g. Sandi) ali 041 441 735 (ga. Jelka)
Organizator prireditve: Čebelasko društvo Radovljica, sekcija Coolinarika
Lokacija:
Lokalne sestavine, vrhunska priprava in nepozabna doživetja! Oktobra vabljeni na dneve odprtih vrat na kmetijah ter na vodena kulinarična doživetja, novembra pa v najboljše radolške restavracije vabijo izbrani meniji iz lokalnih sestavin.
Obisk čebelarskega centra vam razkrije sodobno čebelarstvo in vas popeljali v skrivni svet čebel.