Skoči do osrednje vsebine

Radovljica, zelena in varna destinacija

Zelena in varna destinacija za potovanja

Turizem Radovljica je pridobil dva pomembna certifikata za organizacijo dogodkov ter turističnih doživetij. S certifikatoma se zavezujemo, da je naša destinacija trajnostna, ter da pri organizaciji dogodkov upoštevamo varnostna priporočila. 

Čeprav v tem trenutku organizacija dogodkov ter tustičnih doživetij še ni možna, na Turizmu Radovljica že snujemo dogodke po principu smernic, ki zagotavljajo zmanjšano tveganje za širjenje okužb. Zavedamo se, da je ohranjanje zdravja pomemben vidik tako pri organizaciji prireditev kot tudi pri informiranju o turistični ponudbi.

 

V Radovljici smo zato že pridobili znak »Varno in zdravo na dogodke«, ki ga podeljuje Kongresni urad Slovenije. Z dvema ločenima certifikatoma, ki veljata za prizorišča dogodkov ter za organizatorja dogodkov, se zavezujemo, da bomo še naprej organizirali prireditve, na katerih bodo izpolnjeni vsi pogoji za varno in zdravo druženje.

 

Hkrati smo že pristopili k implementaciji znamke Green&Safe, ki jo podeljuje Slovenska turistična organizacija in k temu pozvali tudi turistične ponudnike v destinaciji. S pridobljenim znakom, ki smo ga namestili tudi na vhod v TIC ter ga bomo umeščali v druga komunikacijska orodja, sporočamo, da je Radol'ca trajnostna in odgovorna destinacija. Znak, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija, je na mednarodni turistični borzi ITB Berlin NOW prejel srebrno priznanje The Golden City Gate, za odličnost v promociji turizma.

 

S temi dejanji bomo še naprej navduševali za obisk zelene in varne Radol'ce.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih