Skoči do osrednje vsebine

Festival čokolade 2024

Festival čokolade 2024

25.03.2024 21:50

Festival čokolade, ki bo potekal 20. in 21. aprila v Radovljici, nadaljuje uspešno zgodbo spajanja čokolade, zabavnega programa in izobraževalnih vsebin. Letos pripravljamo tudi razstavo čokoladnih mozaikov.

Festival čokolade bo tudi letos potekal v radovljiškem parku ter v starem mestnem jedru. Radovljiška graščina se bo tudi letos prelevila v Graščino čokoladnih doživetij.

 

Dogodek bo potekal dva dni, v soboto in nedeljo. Cena vstopnice ostaja nespremenjena, in sicer 5 € za starejše od 18 let, mlajši pa imajo vstop brezplačen. Tudi letos bodo za okušanje čokoladnih dobrot na voljo degustacijski kuponi, njihova vrednost pa bo nekoliko višja kot lani. Obiskovalci boste za polo 5 kuponov odšteli 4,5 €. Organizator se je za dvig cene odločil zaradi dviga cen kakava na trgu, kar draži izdelke. Kljub temu organizator čokoladnicam nalaga pogoj, da vsi ponujajo izdelke tudi v zameno za 1 degustacijski kupon. Ta zahteva bo letos tudi bolje izpostavljena, s čimer želimo zagotoviti, da so izdelki za 1 kupon na voljo po celotnem prizorišču in ves čas dogajanja. 

 

 

Novost je tudi nova spletna stran, ki je zaživela na naslovu www.festival-cokolade.si. Stran je uporabnikom prijaznejša, nudi lažji dostop do informacij predvsem pa je preglednejši program festivala. Le ta je namreč pomemben del odmevnega dogdoka, saj zagotavlja celovito doživetje za vse generacije

 

Tudi letos so nastanitve pripravile posebne pakete za čokoladni vikend. Paketi poleg bivanja vključujejo vstopnico ter polo degustacijskih kuponov. 

 

 

Povezane novice

Izbrana je najboljša pralina Festivala čokolade 2024

Za naziv Naj pralina Festivala čokolade 2024 se je letos potegovalo 12 pralin šestih slovenskih čokoladnic. 

09.01.2024 15:12
Občinstvo
Največji in najboljši dogodki v Radovljici

Znani so datumi festivalov in večjih dogodkov, ki nam bodo popestrili leto 2024. Da ne zamudite dogodkov, predlagamo, da se naročite na naše mesečne e-novice.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih