Otvoritev Okusov Radol'ce

30.10.2020 17:00

Lokalna tržnica in edinstvena večerja kot uvod v letošnji november z Okusi Radol'ce.

Okusi Radol'ce bodo ves mesec november v svojih lokalih nudili menije, sestavljene iz lokalno pridelanih surovin, značilnih za radolško okolje. Uvod v kulinarični november pripravljajo v petek, 30. oktobra. 

 

od 17.00 dalje:

TRŽNICA LOKALNIH DOBROT Z DEGUSTACIJAMI IN GLASBO

Na tržnici dobrot pred gostiščem se bodo predstavili kmetje, čebelarji ter predelovalci, ki vse leto s svojimi lokalnimi surovinami zalagajo restavracije Okusov Radol'ce. To je priložnost da jih spoznate ter okusite dobrote iz njihovih kozarcev, sadovnjakov in polj. Svoje grižljaje bodo dodali še kuharji, ki lokalne jedi povežejo v vrhunske dobrote.

 

 

ob 19.00:

OTVORTIVENA VEČERJA Z OKUSI RADOL'CE

Tudi letos bodo za izjemno kulinarično doživetje poskrbeli chefi in chefinja izbranih radolških restavracij in gostiln. Skupaj bodo pripravili 5-hodni meni. To je edinstvena priložnost da jih srečate, spoznate ter začutite moč povezovanja in sodelovanja. Prvič boste na večerji lahko srečali tudi kulinarične mojstre novih restavracij v združenju.

Nakup vstopnic: TIC Radovljica in na naši spletni strani od septembra dalje do zapolnitve mest.

 

mesec lokalne kulinarike okusi radol'ce

Ves mesec november bo 9 gostiln, vključenih v Okuse Radol'ce, nudilo menije iz sestavin lokalnih dobaviteljev po enotni ceni 19€. 

 

VEČ O MESECU LOKALNE KULINARIKE

 

Tudi letos je možen nakup darilnih bonov za Okuse Radol'ce v TIC Radovljica ali na naši spletni strani (od septembra dalje).

 

zdaj je čas za vaš aktivni oddih v Radol'ci

 

Kulinarični oddih v Radovljici

 

 

Povezane novice

01.11.2020 00:00
Gostilne Okusov Radol'ce, november

Lokalne sestavine in vrhunska priprava po dostopnih cenah, letos s surovinami iz naših gozdov. V devetih restavracijah v Radovljici in njeni okolici.

Lokalne sestavine in odlične recepture

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra. 

Naziv vsebine

22.06.2020 10:48
Združenje zgodovinskih mest Slovenije
16.06.2020 13:03
Prve Michelinove zvezdice v Sloveniji
11.06.2020 14:07
11.06.2020 12:11
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih