Radovljica, kraj za izbrane dogodke

 

Povabite prijatelje in poslovne partnerje v staro mestno jedro Radovljice, kjer skupaj lahko pripravimo izjemne dogodke. Dvorane Radovljiške graščine nudijo prostor za zaključene družbe, ki jim lahko v imenitnih prostorih organiziramo pogostitve, sprejeme, druženja.

Dogodke popestrimo z bogato paleto zabavnih in kulturnih programov, ki poskrbijo za celovito doživetje. Dogajanje se lahko odvija tudi na prostem pred graščino ali kje drugje. 

Skupaj lahko organiziramo:

  • civilne poroke
  • poročne pogostitve
  • mice dogodke
  • dogodke v okviru kongresov
  • predstavitve in sprejeme

 

Pogostitev v graščini lahko izvede partner po vaši izbiri, lahko je stoječa ali sedeča. Sprejem gostov se lahko pripravi na Linhartovem trgu ali v prostorni veži graščine.

 

 

OPISI PROSTOROV V GRAŠČINI

 

Baročna dvorana 

Nahaja se v prvem nadstropju graščine. Je zelo svetla in zračna s pogledom na Karavanke. Razsvetljava je bogata in se lahko prilagaja vašim željam. Tloris je kvadraten, strop pa visok. Na vzhodni strani je dvorana povezana s kabinetom, kjer se lahko pripravi pogostitev, lahko je skladišče, garderoba ali soba za nastopajoče. Na zahodni strani je povezana s Plesno dvorano. 
 

Plesna dvorana 

Z rekonstrukcijo poznobaročne dekorativne poslikave na stropu deluje zelo svečano. Je pravokotnega tlorisa in nižja od Baročne dvorane. Na eni strani je povezana z Baročno dvorano, na drugi pa s hodnikom, ki lahko služi kot soba za nastopajoče. 
 

Atrij v pritličju

Atrij je pokrit s stekleno streho. Povezan je s prostornim preddverjem in senčno teraso. Primeren je za pogostitve in manjše koncerte, literarne večere in podobno.
 

Terasa 

Terasa je s treh strani obdana z graščino, na severni pa se odpira pogled na deželo. Povezana je z atrijem in dvoriščem pred cerkvijo sv. Petra. Primerna je za sprejeme, manjše predstave, koncerte in podobno.


Vsi prostori so dostopni invalidom.
 

Kapacitete prostorov:

 

  Prostornina Sedeči banket Stoječi sprejem Kino postavitev
Baročna dvorana 145 m2 120 oseb 250 oseb 180 oseb
Plesna dvorana 125 m2 80 oseb 200 oseb 160 oseb
Atrij 88 m2   50 oseb  
Terasa     50 oseb  

 

Informacije

Najem prostorov

Nataša Mikelj
T: 08 205 13 88
M: 041 687 518
E: natasa.mikelj@radolca.si

 

Poroka v graščini

Blanka Grašič
M: 041 366 821

E: blanka.grasic@radolca.si

 

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 

Jedi polnega okusa
Lokalne sestavine in odlične recepture

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.

Radovljica velja za mesto z največ sonca na Gorenjskem.
Prestolnica čebelarstva in čokolade

Najslajše slovensko mesto, ki velja za mesto z največ sonca na Gorenjskem. 

Radovljiška graščina
Kraljica Linhartovega trga

Arhitekturno podobo graščine zaznamuje 18. stoletje, notranjost pa polnijo muzeji, glasba in prireditve.

 

Lokacija