Radol'ca - Pristno Sladka
0°C,
 (Vir: ARSO) Več o vremenu v Radol’ci
Išči

Za medije

Okusi Radol'ce 2015
Restavracije Okusov Radol'ce bodo tudi letos v novembru ponujale posebne menije iz lokalnih sestavin po enotni ceni ter bogat program spremljevalnih dogodkov. Otvoritveni dogodek s tržnico lokalnih dobrot in skupno večerjo Okusov Radol'ce bo 30. oktobra na posestvu Lambergh Hotel & Château v Dvorski vasi. Letošnja novost so zanimive nagradne igre in vodnik po restavracijah.

4. Festival čokolade
Med 17. in 19. aprilom bo v Radovljici potekal 4. Festival čokolade, ki bo še večji kot lanskoletni. S pričetkom v petek popoldan, se bo v treh dneh v starem mestnem jedru ter njegovi okolici predstavljalo kar 40 ponudnikov čokoladnih izdelkov, dogodek pa bo spremljal pester in zanimiv spremljevalni program.
Izjava za medije >>
Pustni ples z Okusi Radol'ce 2015
Okusi Radol'ce so v novembru doživeli velik uspeh, kar nam daje energijo in nam hkrati predstavlja izziv, da projekt povezovanja nadaljujemo in nadgrajujemo tudi v letošnjem letu. Prvi večji skupni projekt je Pustni ples, ki se bo odvijal 14. februarja v Restavraciji Krek v Lescah.
Izjava za medije >>

Natečaj "Iščemo radolško pijačo"
Turizem Radovljica na pobudo blogerjev Petra Kamiena in Adele Gray organizira natečaj za izbor pijače. Ideja je, da pijača postane v prihodnjih letih posebnost decembrskih prireditev v Radovljici in njeni okolici.
Več o natečaju >>

Okrasimo Radovljico 2014
Javni zavod Turizem Radovljica v sodelovanju s cvetličarji, prostovoljci in srednjo turistično šolo tudi letos skrbi za okrasitev starega mestnega jedra Radovljice. med 26. in 28. decembrom bodo v atriju Radovljiške graščine izdelovali girlande in venčke iz zelenja za okrasitev hiša na Linhartovem trgu.
Več o krašenju >>

Okusi Radol'ce 2014
Po lanskoletni premierni akciji Okusov Radol'ce se gostinci iz območja občine Radovljica tokrat povezujejo v še večjem obsegu in verjamejo, da je »vse več dobrih gostiln«. To je tudi slogan letošnje novembrske akcije, ki poleg odlične lokalne hrane ponuja tudi kulinarične predstavitve in gostovanja. Otvoritveni dogodek bo 30. oktobra na Linhartovem trgu v Radovljici. Predstavili se bodo lokalni kmetje, čebelarji, zeliščarji, sirarji, ki bodo ves mesec november izvrstne radolške kuharje zalagali z lokalnimi sestavinami, ti pa bodo iz njih pripravljali vrhunske jedi. Na otvoritvenem dogodku bo glasbeni gost Andrej Šifrer.
E-obveščanje
Naročite se na novice o dogodkih v Radol'ci
Prijava
Slovenske alpe  

I feel Slovenia