Radol'ca - Pristno Sladka
0°C,
 (Vir: ARSO) Več o vremenu v Radol’ci
Išči

Vodenja in ogledi

Spoznajte Radol'co v spremstvu lokalnih vodnikov. Prisluhnite zgodbam mesta, odkrijte skrite kotičke in osupljive razglede ter obiščite obrtnike pri delu.

Turizem Radovljica organizira izlete za zaključene skupine in posameznike. Izleti pokajo po različnih krajih občine Radovljica, kjer vam odstremo skrite kotičke, pripovedujemo zgodbe prebivalcev in skupaj z vabi obiščemo obrtnike, čebelarje, muzeje in zanimivosti.
Več o ponudbi izletov za zaključene skupine >>

Vsak torek ob 10.00 poteka brezplačno vodenje po starem mestnem jedru Radovljice. Vodenje poteka v slovenskem in angleškem jeziku in je namenjeno individualnim obiskovalcem. Po naročilu vam očarljivo mesto razkažemo kadarkoli. Več o vodenih ogledih Radovljice >>

Poleg starega jedra Radovljice izvajamo vodene oglede tudi po drugih krajih v občini Radovljica. Pri organizaciji se prilagodimo vašim željam in organiziramo celoten izlet po Radol'ci, na katerem vas bo spremljal lokalni vodnik. 
Za vse informacije v zvezi z lokalnim vodenjem in organizacijo izletov po občini Radovljica pokličite: TIC Radovljica, info@radolca.si, T: 04 531 51 12, M: 040 460 675


E-obveščanje
Naročite se na novice o dogodkih v Radol'ci
Prijava
Slovenske alpe  

I feel Slovenia