Radol'ca - Pristno Sladka
0°C,
 (Vir: ARSO) Več o vremenu v Radol’ci
Išči

Rafting, kajak, soteskanje

1 / 2
Rafting po reki Savi je čudovito in zabavno doživetje.
Reke Sava, Sava Dolinka in Sava Bohinjka ponujajo možnosti za spuste z raftom, miniraftom ali kajakom, v bližini pa so tudi možnosti za adrenalinsko soteskanje. Spust z rafti po Savi od Lancovega do Posavca je primeren tudi za družine, konča pa se lahko s prijetnim piknikom v naravi.
Rafting
Družaben spust po divji vodi bo navdušil ljubitelje vode in narave. Čoln za 6 do 8 oseb upravlja izkušen vodnik. V Radol'ci se spusti z raftingom izvajajo na rekah Sava Dolinka, Sava Bohinjka in Sava, na voljo pa so tudi organizirani izleti v Posočje s spustom po reki Soči.
 
Soteskanje
Soteskanje oziroma canyoning je vodna pustolovščina v neokrnjeni naravi pod vodstvom izkušenega vodnika. Adrenalinsko spuščanje po naravnih toboganih, slapovih in skakanje v tolmune ozkih sotesk gorskih potokov bo navdušilo ljubitelje vodnih aktivnosti.
 
Miniraft
Miniraft je gumijast čoln, ki ga lahko vozite sami, sprejme tri odrasle ali dva odrasla in dva otroka. Izvrsten je za odkrivanje reke z njene gladine, saj lahko hitrost in postanke določite sami. Na izlet se lahko odpravite tudi z vodnikom.
 
Kajak
Za spust s kajakom po reki Savi predznanje ni potrebno, saj se lahko udeležite organiziranega tečaja ali pa najamete inštruktorja in se z njegovo pomočjo spopadete z reko Savo ali Blejskim jezerom.
Ponudniki:


E-obveščanje
Naročite se na novice o dogodkih v Radol'ci
Prijava
Slovenske alpe  

I feel Slovenia