Radol'ca - Pristno Sladka
-2°C,
 (Vir: ARSO) Več o vremenu v Radol’ci
Išči

Ostale galerije

Profesionalni in ljubiteljski umetniki se v Radol'ci predstavljajo tudi v nekaj manjših galerijskih prostorih. Občasne razstave likovnih umetnikov se vrstijo tudi v kulturnih hramih posameznih vasi.
Galerija Titanija, Begunjska cesta 6, Lesce
E: galerija.titi@gmail.com

V starem vaškem jedru Lesc deluje Galerija Titanija, kjer se na različnih umetniških in kulturnih dogodkih srečujejo domačini in ustvarjalci različnih področij. V galeriji organizirajo tudi ustvarjalne delavnice.

Odprto: vsak dan med 9.00 in 12.00 ter med 16.00 in 19.00.
Galerija Brigita, Lancovo 14, Radovljica

Domačija ob mostu preko reke Save je dom akademske slikarke Brigite Požegar Mulej in zbirališče umetnikov. Na kulturno-umetniških večerih se predstavljajo umetniki z različnih področij in krajev. Brigita Požegar Mulej organizira tudi likovne tečaje.

Galerija Pasaža, Radovljiška graščina, Linhartov trg 1, Radovljica

V preddverju Radovljiške graščine je galerija Fotografskega društva Radovljica. V galeriji se mesečno menjajo fotografske razstave članov društva. Razstave so tematsko raznovrstne, od dokumentarnih, pokrajinskih do tihožitij.

Odprto: vsak dan od 8.00 do 21.00.

Galerija Avla, Občina Radovljica, Gorenjska cesta 19, Radovljica

V stavbi Občine Radovljica sta veža in hodnik v prvem nadstropju namenjena občasnim likovnim razstavam. Tu se predstavljajo lokalni in slovenski poklicni ter amaterski likovni ustvarjalci.

Odprto:

ponedeljek, torek, četrtek: 8.00-15.00
sreda: 8.00-17.00
petek: 8.00-13.00

Magušarjeva hiša, Trubarjeva ulica 1, Radovljica
E: magusarjeva.hisa@s5.net, M: 041 734 808

V Magušarjevi hiši v starem jedru Radovljice je na ogled stalna razstava keramike. Poleti je v pritličju na ogled tudi občasna tematsko zaokrožena fotografska razstava.

Odprto: po dogovoru

Taverna, Župnišče Radovljica, Linhartov trg 30, Radovljica

V gotski taverni, ki je ohranjena v sklopu župnijskega dvorca, je razstava vinorelov. To so slike, naslikane z rdečim vinom, avtor pa je Branko Čušin.

Odprto: po dogovoru (Turizem Radovljica)

Hišna galerija Ljubo Kozic, Vrbnje 65, Radovljica
E: ljubo.kozic@gmail.com, M: 040 836 512

Likovni samouk Ljubo Kozic v hiši v Vrbnjah razstavlja lastna likovna dela. V hišni galeriji so na ogled njegova dela abstraktne umetnosti, pokrajinske slike in portreti.

Odprto: po dogovoru

Povezane vsebine


E-obveščanje
Naročite se na novice o dogodkih v Radol'ci
Prijava
Slovenske alpe  

I feel Slovenia