Radol'ca - Pristno Sladka
0°C,
 (Vir: ARSO) Več o vremenu v Radol’ci
Išči

Golf

V Radol'ci, tik ob meji z Bledom, se nahaja Igrišče za golf Bled, eno najlepših golfskih igrišč v osrednji Evropi. S skupno 27 polji navdušujeta starejše Kraljevo igrišče in sodobno Jezersko igrišče. Tik ob zelenicah vas bodo med opazovanjem golfistov postregli v Kraljevi in Jezerski hiši.

Kraljevo igrišče z 18 igralnimi polji je leta 1972 na novo projektiral priznani golfski arhitekt Donald Harradine. Z upoštevanjem naravnih danosti je ustvaril igrišče, ki ponuja pestro igro, zaradi katere se igralci vedno znova vračajo. Sodobnejše Jezersko igrišče z devetimi igralnimi polji zaznamuje razgiban teren s tremi vodnimi ovirami. Poljubno kombiniranje obeh igrišč omogoča raznovrstno igro.

Na igrišču se letno zvrsti tudi nekaj mednarodnih turnirjev za vse generacije igralcev. Na voljo so tudi igrišča za vadbo, kjer se lahko vsakdo preskusi, lahko pa najamete tudi profesionalnega inštruktorja golfa ali se pridružite skupini 5 do 8 posameznikov na večdnevnih tečajih. 

Igrišče za golf se nahaja med Lescami in Bledom v idiličnem naravnem okolju, ki ponuja čudovite poglede na Karavanke in Julijske Alpe. Po ugledni reviji Golf World Magazine je med 6.400 igrišči celinske Evrope umeščeno na visoko 54. mesto. Kot prvo igrišče v Sloveniji je bilo odprto leta 1937. 

Radol'ca je med igralci golfa priljubljena tudi zaradi bližine drugih igrišč za golf. Le uro vožnje je od tu oddaljenih sedem preostalih golfskih igrišč v Sloveniji, Italiji in Avstriji. Letališče Lesce prestižnim gostom omogoča hitre povezave z evropskimi mesti, Radol’ca pa z izvrstno kulinariko in s sobodajalstvom ponuja kakovostne storitve.
IGRIŠČE ZA GOLF BLED
W: www.golfbled.com, E: info@golfbled.com, T: (04) 537 77 11, F: (04) 537 77 22

Ponudba: Kraljevo igrišče, Jezersko igrišče, vadbišče, učitelji golfa


E-obveščanje
Naročite se na novice o dogodkih v Radol'ci
Prijava
Slovenske alpe  

I feel Slovenia